Unipi V1.1

Unipi-V1.1
De UniPi 1.1 en 1.1 Lite zijn eenvoudige en goedkope uitbreidingskaarten voor de Raspberry Pi-computer, waardoor deze kan functioneren als een programmeerbare logische controller (PLC). 


Weergave:


Bezig met laden...
uniPi 1.1
uniPi 1.1

UniPi 1.1 is een uitbreiding voor Raspberry Pi en vormt samen een eenvoudige programmeerbare controller voor universeel gebruik in systemen van automatisering, regeling en bewaking.

€ 123,14 excl. btw
€ 149,00 incl. btw
Prijs per stuk
Levertijd: 5 dagen
uniPi 1.1 compleet
uniPi 1.1 compleet

De UniPi 1.1 compleet bevat alle benodigde componenten voor de installatie en eerste inbedrijfstelling van de UniPi 1.1 besturingseenheid. De set bestaat uit een DIN-rail montage voor eenvoudige insta

€ 211,57 excl. btw
€ 256,00 incl. btw
Prijs per stuk
Levertijd: 5 dagen
uniPi 1.1 lite
uniPi 1.1 lite

UniPi 1.1 Lite is een uitbreiding voor Raspberry Pi en vormt samen een eenvoudige programmeerbare controller voor universeel gebruik in systemen van automatisering, regeling en bewaking.

€ 65,29 excl. btw
€ 79,00 incl. btw
Prijs per stuk
Levertijd: 5 dagen
uniPi 1.1 lite - compleet
uniPi 1.1 lite - compleet

De UniPi 1.1 lite compleet bevat alle benodigde componenten voor de installatie en eerste inbedrijfstelling van de UniPi 1.1 lite besturingseenheid. De set bestaat uit een DIN-rail montage voor eenvou

€ 161,98 excl. btw
€ 196,00 incl. btw
Prijs per stuk
Levertijd: 5 dagen

Programmeer met de software applicatie van uw keuze

De openheid van de software van Unipi-controllers geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een brede selectie van beschikbare softwareoplossingen, gaande van Mervis, het officieel ondersteunde platform, tot platforms van derden (Codesys) en uw eigen software. Neem contact met ons op voor advies bij het kiezen van de software die het beste bij u past, of laat uw software kant en klaar door ons ontwikkelen volgens een door u aangeleverde specificatie.