uniPi Axon M525

Unipi Axon M525 PLC met: 8x Digitale ingang en 5x Relais uitgang, 4x Transistor uitgang, 5x analoge ingang en 5x analoge uitgang. Voedingspanning: 24VDC

478,51 excl. btw
579,00 incl. btw
Prijs per stuk
Standaard levertijd 5 dagen
remove add
  • Vragen over onze producten? Bel met +31 085 902 29 06
  • Bereikbaar ma-vr van 8:00-17:00
  • Online veilig & snel betalen
uniPi Axon M525

Productomschrijving

De Axon M525 is een programmeerbare logische controller (PLC) ontworpen voor automatisering, besturing, regeling en bewaking. De M525 is een tussenmodel van de Axon 500-lijn en heeft als zodanig een groter aantal analoge I / O gecombineerd met een groot aantal van alle inputs / outputs die beschikbaar zijn op Unipi-producten (DI, RO). Dat maakt hem geschikt voor complexe projecten inclusief metingen en aansturing van analoge componenten. De controller beschikt ook over vier seriële interfaces (RS485 + RS232).

Inhoud verpakking:

  • 1x Unipi Axon M525
  • verwijderbare schroefklemmen
  • DIN rail houder (35 mm)
  • 2 × montageschroeven voor DIN-railhouders
  • 1 × aardingsschroef
  • Product bijsluiter
  • levenslange Mervis-licentiecode
Kenmerken:
  • combinatie van kleine afmetingen, 27 I/O's en vier seriële lijnen (RS485 + RS232)
  • duurzaam aluminium chassis (IP20-bescherming), bestand tegen bedrijfstemperatuur
  • geïntegreerde industriële computer (quad-core CPU, 1 GB RAM)
  • on-board 8GB eMMC-geheugen
  • ontworpen voor montage op DIN-rail
  • software openness (gebaseerd op Linux OS)
  • voorgeïnstalleerde Mervis-software (kan handmatig worden gereflashed)

Datasheet:
Digitale ingangen 8
Digitale uitgangen 4
Relais uitgangen 5
Analoge ingangen 5
Analoge uitgangen 5
RS485 3
RS232 1
1-Wire 1
CPU 4x 1.2 GHz
USB 2.0 2
RAM 1 GB
Ethernet 1 Gbit
Intern geheugen 8GB eMMC
Voeding 24VDC
Afmetingen 140x90x60 (mm)
Draadloze communicatie Wifi, Bluetooth
 
Beschrijving ingangen en uitgangen
Digitale ingangen (DI) zijn ontworpen voor het lezen van logische toestanden die worden weergegeven door gelijkspanningsniveaus. Dat maakt DI's geschikt voor het uitlezen van data van diverse tweestaten (binaire) apparaten en sensoren zoals schakelaars (aan / uit), bewegingssensoren (beweging / geen beweging), vloeistofniveausensoren (tank leeg / tank vol) etc.

Relaisuitgangen (RO) dienen voor schakelapparatuur met een hoge stroomopname, bijv. gloeilampen, thermo-elektrische aandrijvingen, boilers, pompen, grotere externe relais etc.

Processor
Axon-controllers worden aangedreven door een quad-core 1,2 GHz Alwinner H5 CPU en beschikken over 1 GB RAM voor uitstekende prestaties. Het 8GB ingebouwde eMMC-geheugen biedt dan een betere betrouwbaarheid in vergelijking met systemen die vertrouwen op microSD-kaarten als geheugenopslag.

Communicatie interfaces
Standaard zijn alle Axon-controllers voorzien van seriële RS485-lijnen. Dit type interface gebruikt meestal het Modbus RTU-protocol en kan worden gebruikt voor communicatie met verschillende apparaten zoals Extension xS-uitbreidingsmodules, energiemeters, touchscreen HMI-displays, controllers van andere leveranciers, verschillende sensoren enz. Een enkele bus kan tientallen apparaten ondersteunen terwijl de lengte kan oplopen tot enkele honderden meters.

Geselecteerde modellen hebben ook een enkele RS232 seriële lijn. Op het gebied van automatisering wordt deze interface meestal gebruikt voor communicatie met verschillende converters, ingesloten technologieën of weergaveapparaten zoals HMI-panelen.


Alle Axon-controllers hebben standaard een enkele 1Gbit Ethernet-poort voor netwerkcommunicatie.

Software-opties
Dankzij de openheid van software van Unipi-controllers kunnen klanten kiezen uit een breed scala aan softwareoplossingen en zijn ze niet beperkt tot een enkel platform. Onder de ondersteunde oplossingen bevinden zich zowel commerciële als open-source systemen. 

De belangrijkste ondersteunde oplossing is het Mervis-besturingssysteem - een platform ontwikkeld onder de IEC 61131-3-norm voor PLC-programmering. Dit bestaat onder andere uit een SCADA-interface voor beheer en monitoring op afstand, een begrijpelijke ontwikkelomgeving, een mens-machine-interface (HMI) -editor, en een online / on-premise database voor het opslaan van historische gegevens en retrospectieve analyse van de werking van de bestuurde apparatuur.

Naast commerciële platforms kunt u ook kiezen uit de lijst met ondersteunde open-sourceoplossingen, of de EVOK API (Websocket, REST, ...) Modbus TCP, SysFS of andere tools gebruiken om uw logica in elke programmeertaal te implementeren.

Neem contact met ons op voor advies bij het kiezen van de software die het beste bij u past, of laat uw software kant en klaar door ons ontwikkelen volgens een door u aangeleverde specificatie.

Staat: Nieuw