Remote site monitoring

Een optimaal en ongestoord verloop van al uw bedrijfsprocessen is van essentieel belang voor een goede bedrijfsvoering. Bij IOT Gear bent u aan het juiste adres als u uw bedrijfskritische (computer)apparatuur wilt goed wilt bewaken en optimaliseren. Zo is remote site monitoring dé oplossing voor optimale bewaking van uw IT-bedrijfsproces als het gaat om serverruimtes op afstand in onbemande sites. Met onze geavanceerde monitoring units heeft u volledige controle over uw bedrijfsprocessen. Met onze remote site monitoring in combinatie met sensors worden uw IT-bedrijfsprocessen en omgeving nauwlettend in de gaten gehouden. Op omstandigheden die mogelijk een nadelig effect kunnen hebben op uw bedrijfskritische apparatuur wordt direct gereageerd. U weet het direct als de continuïteit van uw computerapparatuur in het geding komt en de werking ervan niet meer optimaal is, zodat u snel actie kunt ondernemen. Storingen worden op deze manier voorkomen of geminimaliseerd. U kunt er volledig op vertrouwen dat elke omstandigheid die een mogelijk nadelig effect zou kunnen hebben op uw computerapparatuur wordt gesignaleerd. Er kan veel gemonitord worden, denk bijvoorbeeld aan monitoring van temperatuur, luchtvochtigheid, wisselspanning, trillingen, beweging, luchtstroom, rook en lekkage. IOT Gear heeft de juiste monitoring units voor uw situatie!


Weergave:


Bezig met laden...
VT825 Remote Monitoring Unit
VT825 Remote Monitoring Unit

Industriële Monitoring unit voor het bewaken van temperatuur, luchtvochtigheid, luchtsnelheid, en nog veel meer. 8x Analoge sensor aansluiting, 1x Canbus

€ 378,00 excl. btw
€ 457,38 incl. btw
Prijs per stuk
Levertijd: 10 dagen

Topkwaliteit remote site monitoring

IOT Gear levert monitoring units waar u volledig op kunt vertrouwen. Wij kiezen altijd voor topkwaliteit! In onze webshop treft u een groot assortiment van verschillende monitoring units en uitbreiding units aan. Onze monitoring units zijn van het merk Vutlan wat het absolute A-merk is in de branche. De parameters van deze systemen kunnen volledig ingesteld worden op de ideale omstandigheden in uw proces of ruimte. Dit kunt u zelf doen, maar wij kunnen de parameters ook vooraf al voor u instellen. Met onze heldere handleiding en logische schema's kunt u snel en eenvoudig zelf de monitoring unit monteren en instellen. Vindt u dit te lastig of ontbreekt het u aan tijd, dan doen wij dit graag voor u. IOT Gear neemt u graag alle zorg uit handen. Wij leveren niet alleen de beste monitoring units, maar wij zijn ook een expert in het inregelen en installeren.

Advies en service

Weet u niet precies welke apparatuur u nodig heeft? Kunt u wel wat tips en adviezen gebruiken? Wij kijken graag samen met u naar uw situatie, wat de risico's zijn en welke monitoring units hier het beste voor geschikt zijn. U kunt voor al uw vragen contact met ons opnemen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 8.00 tot 17.00 uur.