Ster driehoek schakelaar

Ster driehoek schakelaar nodig?

Met een ster driehoek schakelaar kunt u grote motoren stapsgewijs inschakelen. Hiermee beperkt u de aanloopstroom van uw elektromotor. IOTgear in Andel biedt Ster-Driehoek starterkasten aan met een ster driehoek schakelaar. Met een Ster-Driehoek starterkast wordt de motor op de 'sterstand' ingeschakeld waarna hij overschakelt op de bedrijfstand (driehoekstand). De ster driehoek schakelaar zorgt voor de juiste doorverbinding van beide standen. Bij het opstarten van een elektromotor is er in één keer veel stroom nodig die met een Ster-Driehoek starterkast sterk gereduceerd kan worden. Dit zorgt niet alleen voor een daling van de onderhoudskosten maar het is ook minder belastend voor het elektrischiteitsnet. IOTgear heeft verschillende starterkasten en kan u uitstekend adviseren welke voor uw bedrijf het meeste geschikt is. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de industriële automatisering en wij kunnen u helpen om efficiënter te produceren, uw energieverbruik te beperken en preventief onderhoud te plannen.


Ster Driehoek schakelaar online kopen

Heeft u een ster driehoek schakelaar nodig om uw elektromotor gefaseerd op te kunnen starten? IOTgear is de Ster Driehoek starterkast specialist van Nederland. Wij hebben ruime ervaring met besturingstechniek en bieden totaaloplossingen voor industriële toepassingen. Bij elektromotoren die een hoge aanloopstroom hebben bij het opstarten kan een tijdelijke piekspanning ontstaan. Met een ster driehoek schakelaar voorkomt u deze schadelijke piekbelasting. De Ster Driehoek starterkast zorgt ervoor dat de elektromotor eerst in 'sterstand' gaat voordat deze overschakelt naar 'driehoek', de bedrijfsstand. Groot voordeel is dat storingen worden voorkomen en het energieverbruik lager wordt. Het komt ook de levensduur van uw elektromotor en machine ten goede. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de industriële automatisering en wij kunnen u deskundig adviseren over de Ster Driehoek starterkast die voor uw situatie het meest geschikt is. Alle producten van IOTgear zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Wij gebruiken enkel componenten van A-merken als Rittal, Siemens en Phoenix Contact. Wij hebben de starterkasten door onze expertise, jarenlange ervaring en voortdurende innovatie zo ver doorontwikkeld dat u bent verzekerd van een bewezen, effectieve Ster Driehoek starterkast met een lange levensduur.

Ster Driehoek schakelaar conform NEN richtlijnen

Naast kwaliteit staat bij ons veiligheid hoog in het vaandel. Al onze Ster Driehoek starterkasten zijn gemaakt volgens de richtlijnen van de NEN. Dit zijn belangrijke normen om gevaarlijke situaties zoals kortsluiting en brand te voorkomen. Zo bent u optimaal beschermd tegen mogelijke schade. Omdat wij van al onze producten een kleine voorraad hebben kunnen wij vaak al binnen 10 dagen regelen. Wij zorgen ervoor dat u uw Ster Driehoek schakelaar eenvoudig kunt aansluiten en zo snel mogelijk effectief kunt gebruiken. De Ster Driehoek schakeling vindt u volledig gemonteerd en bedraad in de starterkast. Wij leveren onze Ster Driehoek schakelaars plug & play.

Ster Driehoek schakelaar van IOTgear

Heeft u vragen over de Ster Driehoek schakelaar? U kunt met al uw vragen bij ons terecht. IOTgear staat voor u klaar met advies en service. Heeft u aanvullende wensen of specificaties? Wij kunnen de Ster Driehoek starterkasten aanpassen. Zo kunnen we extra slimme sensoren en regelingen toevoegen, evenals meerdere motorstarters. We stellen graag alles vooraf voor u in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en meerwerkprijzen. IOTgear is gespecialiseerd in maatwerk besturings- en starterkasten en we zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw bedrijf. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur bereiken. Wij staan voor u klaar!